Ansøg frivillig

Udfyld nedenstående ansøgning som frivillig teltleder til Luftballonen Sommercamp 2022, og vær med til at gøre en forskel for børn og unge med astma, allergi eller eksem. Campen er afhængig af frivillige, som med god energi og højt humør hjælper til med at planlægge og udføre campen.

Du vil blive videreført til et nyt vindue. Alle oplysninger behandles fortroligt.

AFVENT ANSØGNING OG DATO TIL CAMP 2022

Som frivillig forventes du at deltage i ca. 13 dage, da du kommer en dag før deltagerne for at hjælpe med at sætte campen op.

Læs mere om at være frivillig

Meld dig som frivillig teltleder til campen og vær med til at give børn og unge med astma, allergi eller eksem og dig selv en oplevelse for livet.  

Luftballonen er en årligt tilbagevendende sommercamp, som lærer de unge at leve et godt, sundt og aktivt liv igennem faglig læring, sport og leg, trods deres sygdom. På campen er der astmasygeplejerske, lungefysioterapeut og eksemsygeplejerske, der tager hånd om deltagernes sygdomme, men det er dig som frivillig, der er deltagernes tætteste ven under campen. 

Luftballonen har eksisteret siden 2002 og vi er erfarne, professionelle og dedikerede – men vi er også åbne for nye øjne, kræfter og ideer. Er du vores nye frivillig? 

Jobbet:

Som frivillig leder i Luftballonen har vi behov for din tilstedeværelse, dit engagement og dit gode humør under hele campen. Det vil foregå 9 dage i skolernes sommerferie, i en teltlejr på en efterskole i Glamsbjerg på Fyn. Som frivillig forventer vi at du kommer dagen før deltagerne og tager hjem dagen efter deltagerne, for at vi sammen kan nå det hele. Dine primære opgaver vil være: 

Ansvar for en mindre gruppe børn og unge, både i lejren og under udflugter, Aktivering af deltagerne, herunder leg og sociale aktiviteter og skabe hyggelig, nærværende og tryg stemning i campen. Du vil også være ansvarlig for mange praktiske opgaver fordelt over hele perioden.

Vi kan ikke undvære dig, hvis: 

Du har lyst til at arbejde med børn og unge. Du har gå på mod, er selvstændig og god til at aktivere børn og unge. Du vil have en oplevelse for livet, med børn og unge, hvis liv forandres efter campen. Du har evt. erfaringer indenfor idræt, sport eller pædagogik, det er dog ikke nødvendigt. Du er måske selv ramt af astma, allergi, høfeber eller eksem og det ser vi kun som en styrke.

Vi er helt sikre på at kunne tilbyde dig:

En anbefaling til at tage med videre til din fremtid. Et sjovt og lærerigt input i din sommerferie. Uddannelse i astma, allergi og eksem samt konflikthåndtering. Supervision og support igennem hele campen. Et stærkt team af andre frivillige, rutinerede lejrledere samt tæt kontakt til fagpersonale.

Luftballonen er en astmacamp, der bærer præg af dedikerede frivillige, en ungdommelig og løssluppen stemning midt i alvoren af at passe på de fantastiske børn og unge. Under campen er der fagpersonale, der tager vare på deltagernes sygdom og følger deres helbred tæt. Som frivillig bidrager du med højt humør og sammenhold og ikke er bange for at give en hånd med praktiske opgaver. 

Kontakt os for mere information

Du forventes at kunne deltage i en uddannelsesweekend inden campen, hvor du her vil møde alle de andre frivillige og få en masse vigtig information – udover det er en super hyggelige weekend med vigtig teambuilding. Weekenden vil foregå på Fyn i juni 2022 og vi betaler kost, logi og transport. Dato følger. Du vil også få mulighed for at hilse på projektledelsen. Er du forhindret grundet eksamen eller andet, så kontakt os og så sørger vi for du alligevel får de vigtige informationer inden campen starter.

Du kan læse meget mere om astmacampen på  www.luftballonen.dk eller på Facebooksiden https://www.facebook.com/LuftballonenAstmacamp/. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

%d bloggers like this: