Anbefalinger

Læs med her hvad tidligere deltagere har oplevet på Luftballonen Sommercamp

Brian, far til deltager 2019:

Tusind tak til jer alle for en fantastisk Camp. Nukaaka har virkeligt nydt sit første år, som helt sikkert ikke bliver det sidste. Hvor er jeg som far taknemmelig for alle jer frivillige der gør det muligt 👍😊

Rikke, mor til deltager igennem flere år:

Tusinde tak for en rigtig god sommercamp, Cecilie er så glad for at være en del af denne fantastiske Camp med alle de fantastiske, glade, energetiske og hjælpsomme frivillige, der er med til at gøre campen til noget helt specielt. I skal alle vide at i er guld værd. I er med til at give Cecilie et håb og hun ser op til denne camp hver år. Hun er helt sikkert med igen næste år. 🎉🎊🌹❤️🍀👏👍💪

Mor til deltager 2017:

Mange tusind tak for jeres fantastiske hjælp og ikke mindst jeres store indsats med lejren. Da Emma var med det første år havde hun meget svært ved at forstå hvorfor hun skulle tage medicin når hendes veninder ikke skulle og vi havde meget svært ved at få hende til at tage medicinen, men efter første lejr har hun fået en større forståelse for det. Syntes bare du/I skal vide hvilken forskel I gør. Vi glæder os til næste års lejr.

Thekla, mor til deltager 2019:

Har hentet den gladeste pige hjem. Jenny har haft en fantastisk første gang og hun vil rigtig gerne afsted igen næste år. Tusinde tak for jeres arrangement og for at have passet så godt på vores børn.

Tina, mor til deltager 2019:

Tusind tak for en rigtig god sommercamp, Sara har været rigtig glad for at være der og havde slet ikke lyst til at tage hjem endnu, hun kunne godt have nydt et par dage mere i jeres fantastiske selskab. Stor ROS til jer alle. Dejligt at få en glad og lystig pige hjem som gerne fortalte og alle sine oplevelser ❤ Stort knus til jer alle for en god indsats.

Jane, mor til deltager 2018 og 2019:

Verdens bedste og sejeste team! Tak for jer og tak for at i har taget jer så godt af min dejlige Nanna🤩❤️

Tina, mor til deltager 2019:

Min datter har haft en fantastisk 1.gang på lejren. Hun er så glad for det hun har lært, kammeratskabet og ikke mindst den måde i frivillige har været på. Tusind tak for jeres store indsats og den måde i tager jer af/ hjælper vores børn!

%d bloggers like this: